Serveis

Els nostres serveis

Podologia esportiva

Estudi i tractament de les afeccions del peu de l’esportista, amb la finalitat de reduir la incidència de lesions i optimitzar-ne el rendiment esportiu.

El peu és l’element anatòmic que més estrés pateix a la majoria de les activitats esportives, sobretot a les de carrera contínua i salt. És important la prevenció perquè petites alteracions estructurals de l’aparell locomotor poden provocar lesions que poden fer-se cròniques.

Podologia pediàtrica

És de vital importància controlar l’aparell locomotor durant el creixement dels infants. No hem de fixar-nos només en els peus, també hem de tenir cura de la posició dels turmells, genolls i malucs, que poden provocar alteracions a l’esquena. Nosaltres li donem tota la importància durant el creixement dels infants.

Les visites diagnòstiques del infants (fins 14 anys) són gratuïtes, on tindràs l’opinió global de la biomecànica del nen o nena.

Quiropòdies (berrugues, fongs, ungles clavades, durícies, etc.)

Oferim tractament de quiropòdies, on treiem de forma ràpida les molèsties dels peus; cura de papil·lomes o berrugues plantar; claus o ull de poll; ungles clavades etc…

Cirurgia ambulatòria

Ungles incarnates (onicocriptosis), la cura definitiva per no patir aquesta patologia tan molesta.Solució definitiva als helomes (ulls de poll, claus, etc..) i deformitats dits en urpa o martell.

Peu de risc (diabètics, artrítics)

Tractament i prevenció de les complicacions que la diabetis pugui causar als peus (vasculopatia i neuropatia diabètica).

Actualment existeix un servei del CatSalut per a pacients diabètics. Som una comunitat de podòlegs adherits i donem atenció als pacients que compleixen els requisits per mantenir cura del peu.

Més informació a CatSalut (Servei Català de la Salut)

Estudi informàtic de l’estàtica i la dinàmica

Els estudis informàtics de l’estàtica i la dinàmica ens ajuden a diagnosticar una possible alteració present a l’aparell locomotor. Els nostres professionals experimentats detectaran les anomalies que puguin sorgir a l’hora de caminar.

Suports plantars a mida (plantilles)

Oferim el servei de plantilles a mida. Les plantilles tenen una durada de deu anys amb una revisió periòdica que garantirà la teva bona marxa. Els suports plantars, una vegada adaptats, tindràs la sensació de no portar-los (mai haurien de fer mal). Portar un calçat adient és tant important com la nostra pròpia feina a l’hora de confeccionar les plantilles. Sense aquest, no tindrem un èxit garantit.

Tractaments que oferim als dos centres:

Quiropòdies

Berrugues

Ungles clavades

Peu de risc

Ortesis de silicona

Embenats neuromusculars​

Contacta amb nosaltres

No dubtis en contactar-nos, t’atendrem amb la màxima atenció i professionalitat. Utilitza les vies de contacte que posem a la teva disposició.